aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Vacatures

Vacature

VACATURES

Het OCMW Heusden-Zolder gaat momenteel over tot de aanleg van een wervingsreserve met een geldigheidsduur van twee jaar in contractueel dienstverband voor de functie van:

GESCHOOLDE WERKMAN/-VROUW TECHNISCHE DIENST (pdf, 108.2 kB)

Voor meer informatie over de functie, de arbeidsvoorwaarden en de selectieprocedure kan je doorklikken op de functietitel.

Heb je interesse voor deze functie? Bezorg ons dan uiterlijk 24 maart 2019 je CV en motivatiebrief via hrm@ocmwheusdenzolder.be . 

SPONTANE SOLLICITATIE

Het OCMW Heusden-Zolder zoekt regelmatig personeel voor heel diverse functies: verzorging, schoonmaak, maatschappelijk werk, administratie,...

Wil jij graag deel uitmaken van een enthousiast team van collega's die dagelijks instaan voor een ruim welzijnsaanbod? Solliciteer dan spontaan door je kandidatuur hieronder online in te dienen in CVWarehouse. Selecteer de functie(s) waarvoor je interesse hebt en voeg zeker je CV en diploma toe!. Na de verwerking van je sollicitatie krijg je een schriftelijke bevestiging van onze personeelsdienst. We houden je sollicitatie 2 jaar bij. Zodra we een concrete selectieprocedure opstarten, brengen we alle kandidaten op de hoogte die vrij gesolliciteerd hebben voor de desbetreffende functie.