aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

LOGO

Wat?

LOGO staat voor loco-regionaal gezondheidsoverleg. Over heel Vlaanderen werden gezondheidsnetwerken opgestart tussen lokale en regionale partners, actief op het terrein van ziekte en preventie. In onze gemeente wordt al vele jaren aan gezondheidspreventie gewerkt. De nadruk wordt gelegd op lokaal gerichte acties en lokale partners die via netwerkvorming werken aan een meer efficiënte en effectieve preventieve gezondheidszorg: welzijnsdiensten, gemeentelijke diensten, senioren, scholen, huisartsen(kringen), CLB’s, mutualiteiten, paramedici, thuiszorgdiensten, arbeidsgeneeskundige diensten, …

Sedert begin 2002 is in Heusden-Zolder de LOGO- werking verweven met de thuiszorgwerking. Preventie en verzorging zijn nauw met elkaar betrokken. Beide werkingen hebben een aantal raakvlakken die elkaar aanvullen en beide stellen de gezondheid van de doelgroep centraal.

De acties worden gecoördineerd door de LOGO- medewerker in dienst van het OCMW. Je kan steeds contact nemen met haar i.v.m. acties voor groepswerkingen of persoonlijke vragen.

Er worden plaatselijk regelmatig acties uitgewerkt waarbij of de hele bevolking, of een deel daarvan kan betrokken worden, met blijvende aandacht voor moeilijk bereikbare doelgroepen zoals kansarmen.

Contacteer ons

Hesdinstraat 9
3550 Heusden-Zolder
T 011 43 58 23
F 011 45 61 51
Mail ons

Openingsuren

De logo-medewerker is bereikbaar op afspraak in het dagverzorgingscentrum De Brug.